Cyber Clean – Autó & Otthon

3.790 Ft

Gondosan válogassa meg útitársait – ne utazzon baktériumokkal!

Elgondolkozott már azon, hogy mi okozza a kellemetlen szagot autójában? Ha tudná, hogy a kormánykerék piszkosabb, mint egy vonat WC ülőkéje, megérintené?  Vagy tárolná úgy a piknikre való elemózsiát a csomagtartóban, ha tudná, hogy potenciálisan fertőző baktériumok között van? A Cyber Clean Autó mindezt megoldja, 99%-os hatékonysággal megöli a baktáriumokat a felületen, amivel érintkezik, és még a le nem tapadt szennyeződéseket is magába zárja, akár mélyebb helyekről is eltávolítva azokat!

Szabadítsa meg otthoni berendezéseit a kórokozóktól –

a Cyber Clean-nel

Ön evett már a számítógépénél, mikozben gépelt? Vagy ivott egy kortyot a munka meleltt? Akkor önt érdekelni fogja, hogy billentyűzete (másokkal megosztott eszközeiről nem is beszélve, mint pl egy POS terminál) piszkosabb, mint egy publikus WC ülőkéje! Vagy vegyünk egy átlagos mobiltelefont: egy gyors mintavétel után több fertőző baktériumot is találni rajtuk, esetenként még nyomokban ürüléket is.  A Cyber Clean mindezt megoldja, 99,94%-os hatékonysággal megöli a baktáriumokat a felületen, amivel érintkezik, és még a le nem tapadt szennyeződéseket is magába zárja, akár mélyebb helyekről is eltávolítva azokat!

Leírás

Használat

Összetevők – biztonság

Gondosan válogassa meg útitársait – ne utazzon baktériumokkal!

Sokan közülünk esznek és isznak az autóban. Ételmorzsák, ital cseppek, és a szálló por ülepednek le az autó nehezen elérhető, és nehezen tisztítható felületein.  A Cyber Clean-nel könnyedén tudja megszabadítani autóját ezektől a nemkívánatos elemektől. A Cycer Clean kiszedi a koszt a résekből is, ahonnan más tisztító eszközzel nem tudta eddig kibányászni. Ráadásul mindeközben a baktériumokat is megöli! És mindezek felett kellemes illattal árasztja el az immár tiszta, baktériumiktól mentes autóját!

Kutatások szerint a Cyber Clean 96%-kal csökkenti a baktériumok, penészgombák számát autója levegőjében, ha a ventillátorok szellőzőjét rendszeresen tisztítja vele.

Otthoni használat – baktériumok elleni védelem, fantasztikus tisztaság!

Fertőtlenít
Haza érve sokan kezet mosnak, de a baktériumok, vírusok elterjedése ősztől tavaszig ezzel még nem előzhető meg biztonságosan! Orrfújás, tüsszentés után ugyanúgy tele lesz kezünk potenciálisan fertőző elemekkel. A kinti holmijainkhoz, ruházatunkhoz nyúlva pedig ugyanúgy felkerülhetnek kezünkre a kórokozók. Kezünkkel pedig otthon is gépelünk a számítógép billentyűin, nyomkodjuk a különféle távirányítókat, tableteket, melyeket a család többi tagja is megfog a nap folyamán. Ezeket a mindennapos eszközöket érdemes a Cyber Clean gyúrmával rendszeresen tisztán tartani. Mindamellett, hogy tisztán is tartja ezeket az eszközöket, a baktériumokat is eltünteti róluk, így megelőzve akár egy családi járvány kialakulását!

Tisztít, és megújít
A Cyber Clean Autó & Otthon tisztító gyurma a lakáson belül is elképesztően sokoldalúan alkalmazható, kezdve a nehezen elérhető sarkok, élek portalanításánál, a hajszárítók, porszívók szűrőjének felújításán keresztül egészen a régebbi, poros táskák újjávarázsolásáig! Íme pár ötlet, ahol a Cyber Clean Autó & Otthon bámulatos eredményeket produkálhat:
Nehezen elérhető sarkok, élek portalanítása • Bútor kárpitok tisztítása, befelé nyúló sarkainak, éleinek tisztítása • Konyhai eszközök fertőtlenítése, portalanítása használat előtt • Porszívók drága szűrőinek felújítása • Hajszárítók szűrőinek tisztítása • Klíma berendezések szűrőinek felújítása, hűtő lamelláinak portalanítása, fertőtlenítése • Szerzsámok tisztítása • Szerszámos ládák tisztítása • Táskák, bőröndök belső tisztítása • Régebbi, erősen poros (szövet) táskák külső felújítása • Poros cipők gyors, és hatékony külső-belső tisztítása • A többit az ön fantáziájára bízzuk! Tegyen egy próbát!

Nyomra rá, és a kosz eltűnik!

  1. Vegye ki a gyurmát a csomagolásból, és gyúrja körülbelül 10 másodpercig. Ezzel a gyurma alkalmazkodik az ön bőrének pH értékéhez. Száraz kézzel használja!
  2. Helyezze a gyurmát a megtisztítani kívánt felületre, és lágyan nyomja rá, ezzel a gyurma a nehezen elérhető helyekre is behatol, és megtisztítja azt.
  3. huzza le a gyurmát a felületről! A piszok, és a baktériumok máris a Membran System foglyai! Ismételje meg, ha szükséges.
  4. Helyezze vissza a visszazárható csomagolásába a gyurmát ügyelve arra, hogy a csomagolás teljesen le legyen zárva, és ne száradhasson ki. Tartsa száraz, direkt naptól védett, hűvös helyen.

Cyber Clean Autó & Otthon tisztítóval végzett rendszeres tisztítás tiszta, baktériummentes, ezért a kellemetlen szagoktól is mentes, biztonságos környezetet biztosít otthonában, és az utazáshoz. A Cyber Clean Autó & Otthon mélyen behatol a résekbe, nehezen elérhető helyekre, és a Membran System-nek köszünhetően magába zárja a koszt és a baktériumokat.  Akár a kesztyűtartót, kormánykereket, sebességváltót, műszerfalat, de még a kárpitot is megtakaríthatja a Cyber Clean gyurmával, az eltávolítja a le nem tapadt szennyeződéseket, és megsemmisíti a baktériumokat otthonában.

Cyber Clean a természetes és biztonságos módja a tisztításnak

Egy évtizedes gondos kutatás után 2007-ben mutatták be a Cyber Clean-t. Főleg természetes összetevőkből áll, mint guar gumi, víz, ethanol. A termék számos független laboratóriumi teszten ment át, és bizonyította egyedülálló képességeit.

A Cyber Clean a következőket tartalmazza:
Diazolidinyl urea Diazolidinyl urea egy széles körben használt tartósítószer, használják a például a kozmetikumok, bőrápolási termékek, samponok és hajbalzsamok összetevőjeként.
Parabens A Parabens is használatos tartósítószerként számos termék és fogyasztási cikkek, mint például a kozmetikumok (krémek, testápolók, rúzsok), gyógyszerek (külső és belső kezelés) és élelmiszerek (zselé bevonatos húskészítmények, kekszek, édességek) összetevőjeként.
Emellett alkohol, víz, guar gumi, illatosító anyagok, és színező anyag található a gyurmában.